ساخت صفحه در ویکی پدیا

ساخت صفحه در ویکی پدیا؟

✔️ در این مطلب در مورد مسائل فنی صحبت نمیکنیم. اینکه چگونه در ویکی پدیا صفحه داشته باشید. این موضوع بحث امروز ما نیست. میخواهیم در مورد مزایای ساخت صفحه در ویکی پدیا صحبت کنیم. اینکه این موضوع چقدر واجد اهمیت است و چه تاثیری روی ما میتواند بگذارد.

✔️ ما با 2 گروه از افراد سر و کار داریم. اشخاص حقیقی یا حقوقی مانند برندها، شرکت ها و… داشتن صفحه ی رسمی در ویکی پدیا دارای فواید معنوی و مادی بسیار است.  اینکه رزومه و مشخصات شما در آن صفحه نگاشته شده و به نمایش در می آید بسیار مهم است. کسانی که شما را گوگل کرده و در ویکی پدیا ببینند، اطمینان و اعتمادشان به طور کامل جلب و جذب شما میشود. در واقع کمتر کسی با دیدن صفحه ی شما در ویکی پدیا، نیاز به احراز شما نخواهد داشت. ساخت صفحه در ویکی پدیا ، مهمترین حرکتی ست که میتوانید برای برندسازی خود در اینترنت انجام دهید مانند ( دریافت تیک آبی اینستاگرام )

✔️ در دنیای امروز، اعتبار حرف اول را میزند. مردم به خاطر شما نه، اما به خاطر اعتباری که دارید و برای تان قائل هستند با شما کار کرده و برای تان احترام قائلند. اگر اعتباری نداشته باشید در واقع هیچ چیزی ندارید و این خیلی بد است. اما اگر اعتبار داشته باشید انگار همه چیز دارید. در دنیای حرفه ای و کاری چیزی بالاتر از داشتن اعتبار نیست. البته داشتن صفحه ی رسمی در ویکی پدیا به معنی داشتن اعتبار بالا نیست، بلکه به معنی صحت و تایید اطلاعات و رزومه ای ست که توسط شما یا دیگران ارائه شده است.

✔️ مبحث مهم دیگر اعتباری ست که در فضای مجازی و اینترنتی برای شما ایجاد میشود. برندسازی اینترتی و به عبارتی پرسونال برندینگ اینترنتی میتواند از شما در کسب و کارتان یک اسطوره بسازد و شما را نامبر وان (شماره1) کند. قسمت مهمی از کسب  کار شما باید تلاش برای ایجاد اعتبار و نگهداری از اعتبار ایجاد شده باشد. این تلاش ارزشمند شاید نسبت بر هر تلاش دیگری در اولویت باشد. قبل از تماس و یا ارتباط با شما حتما شما را گوگل میکنند و در مورد شما تحقیق و مطالعه کرده سپس به شما مراجعه میکنند. مراجعه ی پس از تحقیق، نتایج بسیار مثبتی برای تان در بر دارد.

✔️ نکته ی مهم دیگر تلاش شما برای بروز رسانی و گسترش و توسعه این برندسازی اینترنتی است. پس از ایجاد صفحه در ویکی پدیا ، حتما برای بروز رسانی تلاش کنید تا اینکه صفحه ی شما در ویکیپدیا به صفحه ی اول گوگل نفر اول گوگل برسد. وگرنه مخاطب حوصله ندارد تا شما را در صفحات دوم و سوم جستجو کرده و بیابد.

Rate this post